BILLIG HÅRTRANSPLANTATION I TYRKIET?

Stadig flere vælger at rejse til Tyrkiet for at spare penge på hårtransplantation, men mange patienter kommer ud for ubehagelige overraskelser og ender med utilfredsstillende resultater.

Ulemper ved hårtransplantation i Tyrkiet

Lang rejsetid

Selvom man umiddelbart sparer penge ved at tage til Tyrkiet, tager en sådan tur nogle dage, hvilket kan være dyrt nok i sig selv. Derudover gør afstanden både behandlingskontrol og eventuel efterbehandling til en besværlig og dyr affære.

Mangelfuld kommunikation

Ofte er lægerne og personalet på de tyrkiske klinikker dårlige til engelsk, hvilket kan lede til misforståelser mellem behandlende læge og patient, med uønskede resultater til følge.

Unaturlige resultater

Mange tyrkiske læger er ikke trænet i at tegne individuelle hårgrænser, hvilket ofte ses efter behandling af vigende hårgrænse og høje tindinger, som ender med at være alt for lige.
Desuden sætter sygeplejsker tit hårsække med 2-3 hårstrå (i stedet for kun med ét) i hårgrænsen, hvilket giver et unaturligt resultat.

Fordele ved hårtransplantation i Tyskland

  • Forundersøgelse og opfølgning i København
  • Kort rejsetid – flyv ud og hjem samme dag eller tag bilen
  • Dansktalende personale – føl dig hjemme og undgå misforståelser
  • EU-certificerede læger – tryghed, sikkerhed og behandlingsgaranti
  • Naturlige resultater – individuelt tilpassede behandlingsforløb
  • Op til 70% billigere end i Danmark

Vores Hårklinik i Berlin

Jeg vil gerne vide mere

Kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende konsultation i København. Du er også velkommen til at ringe til os. Vi giver dig sagkyndig rådgivning om mulighederne for behandling og svar på alle dine spørgsmål. Med udgangspunkt i konsultationen eller samtalen sammensætter vi i fællesskab en behandlingsplan, som passer bedst til dit behov.