10. november, 2022

Som noget nyt tilbyder FUE-klinikken nu de populære rynkebehandlinger.

Skal du have foretaget en FUE-hårtransplantation, og rejser du med en partner så er det oplagt for din rejsekammerat at udnytte ventetiden, da vi med et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud

Priserne i Berlin er favorable ift. Danmark så her er en oplagt mulighed for at slå to fluer med et smæk.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt en af vores specialister i Danmark på +45 42 90 77 07 og få en telefonisk samtale, eller en online-konsultation info@fueklinikken.dk

Hårtransplantation i Grækenland?

Mange rejser til Grækenland for at spare penge på deres hårtransplantation, men ofte oplever patienterne uventede problemer og kommer hjem med unaturlige resultater.

Langt Hjemmefra

Prisen på en hårtransplantation i Grækenland er oftest lavere end herhjemme, men selve rejsen tager normalt 3–5 dage, og kan være dyr nok i sig selv. Skulle det blive nødvendigt med en behandlingskontrol, skal du betale for endnu en rejse sydpå og rive 3–5 dage ud af kalenderen. Græske læger og sygeplejersker er ofte dårlige til engelsk, hvilket leder til misforståelser mellem lægen og patienten, og fører til dårlige behandlingsresultater.

Fordele ved hårtransplantation i Tyskland

  • Forundersøgelse og opfølgning i København
  • Kort rejsetid – flyv ud og hjem samme dag eller tag bilen
  • Dansktalende personale – føl dig hjemme og undgå misforståelser
  • EU-certificerede læger – tryghed, sikkerhed og behandlingsgaranti
  • Naturlige resultater – individuelt tilpassede behandlingsforløb
  • Op til 70% billigere end i Danmark

Vores Hårklinik i Berlin

Jeg vil gerne vide mere

Kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende konsultation i København. Du er også velkommen til at ringe til os. Vi giver dig sagkyndig rådgivning om mulighederne for behandling og svar på alle dine spørgsmål. Med udgangspunkt i konsultationen eller samtalen sammensætter vi i fællesskab en behandlingsplan, som passer bedst til dit behov.