10. november, 2022

Som noget nyt tilbyder FUE-klinikken nu de populære rynkebehandlinger.

Skal du have foretaget en FUE-hårtransplantation, og rejser du med en partner så er det oplagt for din rejsekammerat at udnytte ventetiden, da vi med et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud

Priserne i Berlin er favorable ift. Danmark så her er en oplagt mulighed for at slå to fluer med et smæk.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt en af vores specialister i Danmark på +45 42 90 77 07 og få en telefonisk samtale, eller en online-konsultation info@fueklinikken.dk

Hårtransplantation
- på behandlingsdagen

Ankomst & indlogering

Din tur til Berlin afhænger lidt af, hvad du foretrækker.

Det er bedst at flyve til Tegel Airport – alternativt Schönefeld.

Se historien om Rasmuses behandling hos FUE Klinikken

Nogle tager familie med og hygger sig et par dage i Berlin inden behandlingen. Ønsker du flere nætter/opgradering (f.eks. dobbeltværelse) end den inkluderede overnatning, så kan du booke det til en reduceret pris via et link, som du får af os.

Morgenbehandling:

Det er bedst at ankomme dagen før, hvis du f.eks. har en tid klokken 09:00. Så er der mere ro på og du kan stå op, spise din morgenmad og være klar til din behandling. Efter din behandling tjekker du ind på hotellet om eftermiddagen eller rejser hjem om aftenen.

Eftermiddag/aftenbehandling:

Skal du behandles om eftermiddagen eller om aftenen, så kan du også vælge at ankomme direkte til klinikken på Kurfürstendamm.

Efter din behandling kan du tage hjem med det samme. Du kan også vælge at tage en overnatning på vores 4-stjernede hotel lige over for klinikken og så flyve/køre hjem dagen efter. Kører du i bil bør din ledsager køre bilen hjem.

 

På klinikken

Hvis du ankommer direkte i lufthavnen, så tager du bare en taxa ind til centrum. Når du skal behandles, ankommer du til klinikken, hvor vores dansktalende personale vil tage i mod dig.
Har du overnattet i Berlin, så går du over til vores klinik, som ligger et stenkast fra dit hotel.
Vi starter med en forundersøgelse, hvor vi i ro og mag gennemgår din behandling, optegner din hårlinje og du møder vores professionelle behandlerteam.
Selve hårtransplantationen varer fra 4 – 8 timer og er 100% smertefri – mange af vores patienter falder i søvn under indgrebet.
Vi anvender den effektive og skånsomme FUE-metode. Under indgrebet udtages hårsække enkeltvis fra donorområdet – nakken eller siderne, hvorefter de placeres i modtagerområdet med hensyntagen til hårets vokseretning.
Vores behandlinger er meget skånsomme og mange patienter vælger at tage hjem allerede samme aften.

Efter behandlingen

Hvis du vælger at blive i byen efter din behandling, kan du benytte dig af dit gratis hotelværelse.

For at sikre det bedst mulige resultat, tilbyder vi en gratis opfølgende konsultation på en hårklinik i København 6 og 12 måneder efter hårtransplantationen. Her vil vores hår-specialister evaluere dit resultat.

Har du yderligere spørgsmål så se mere under spørgsmål og svar

Du kan også
kontakte os i dag via vores kontaktformular eller ringe på: 42 90 77 07

Vores Hårklinik i Berlin

Jeg vil gerne vide mere

Kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende konsultation i København. Du er også velkommen til at ringe til os. Vi giver dig sagkyndig rådgivning om mulighederne for behandling og svar på alle dine spørgsmål. Med udgangspunkt i konsultationen eller samtalen sammensætter vi i fællesskab en behandlingsplan, som passer bedst til dit behov.