Resultater

Vores specialister i FUE-hårtransplantationer anvender de nyeste og mest effektive metoder. Alle vores behandlinger er smertefrie og resultatet er helt naturligt.
Spar 50% – 70% i forhold til danske priser

 • Martin

  Antal hårsække: 3500
  Martin led af hårtab på issen og havde høje tindinger, Han ønskede en hårtransplantation, som kunne afhjælpe det. Vi implanterede 3500 hårsække uden komplikationer, og patienten var tilfreds med resultatet, som tydeligt kan ses på fotoet, der er taget efter behandlingen.
 • Henrik

  Antal hårsække: 1300
  Så er der gået 11 måneder siden Henrik fik sin hårtransplantation. Henrik skriver: ’der er gået over alt forventning og jeg er meget tilfreds. Jeg synes stadig, at jeg kan mærke nogle nye skud komme op nu og her.
 • Thomas

  Antal hårsække: 4000
  Thomas led af omfattende hårtab, og hans krone og tindinger var næsten praktisk talt helt skaldede. I dette tilfælde skønnede vores læge, at det vil kræve 4000 hårsække for at dække de områder, som var udsat for hårtab.
 • Asger

  Antal hårsække: 2350
  Asger var bekymret for sin vigende hårgrænse, som tydeligt kan ses på før-billedet. Han henvendte sig derfor til FUE-klinikken for at søge råd. Det blev besluttet at transplantere 2350 hårsække for at behandle Asgers hårtab.
 • Christian

  Antal hårsække: 1200
  Jans hår begyndte at falde ud for 2 år siden, og hårtabet var koncentreret omkring hårgrænsen og tindingerne. Da Jans hårtab ikke var særlig omfattende, foreslog vi en behandlingsplan med hårtransplantation af 1200 hårsække, for at gøre håret omkring hårgrænsen og tindingerne tættere.

Vores Hårklinik i Berlin

Jeg vil gerne vide mere

Kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende konsultation i København. Du er også velkommen til at ringe til os. Vi giver dig sagkyndig rådgivning om mulighederne for behandling og svar på alle dine spørgsmål. Med udgangspunkt i konsultationen eller samtalen sammensætter vi i fællesskab en behandlingsplan, som passer bedst til dit behov.