Kom til berlin og spar penge på din hårtransplantation

 • Kun 45 minutter fra Danmark Ud og hjem samme dag
 • Dansktalende personale på klinikken
 • Spar op til 70% af prisen i Danmark Priser fra 15.000
 • Behandlingsgaranti & opfølgning i Danmark

  Hvad er en hårtransplantation?

  En hårtransplantation er en skånsom og ambulant metode til permanent behandling af hårtab hos både kvinder og mænd, der lider af delvis hårtab. Fremgangsmåden består i at transplantere patientens egne hårsække (oftest fra siderne eller nakken) til de skaldede eller udtyndede områder.
  Hårtransplantation kan anbefales til alle, som lider af delvis hårtab som følge af mandligt pletvist hårtab, også kaldet androgen alopeci, såvel som vigende hårgrænse, traktionalopeci eller hovedskader. Hårtransplantation frarådes som regel patienter under 25.

  Hvad er FUE?

  FUE står for Follicular Unit Extraction, som betyder at lægen manuelt udtager enkelte hårsække fra patientens donorområde og placerer dem på de udsatte steder, for at opnå et naturligt og ensartet resultat. Behandlingen foregår altid under lokalbedøvelse, og kræver iblandt at hovedet barberes. De behandlede områder er i gennemsnit 5 dage om at hele efter indgerebet.

  Hvorfor vælge FUEklinikken?

  • Vores moderne klinik ligger i hjertet af Berlin, kun et stenkast fra Danmark, så du kan blive behandlet og rejse hjem allerede samme dag.
  • FUEklinikken har nogle af Europas førende specialister i behandling af hårtab, og dansktalende personale, så vores patienter får den bedst mulige behandling.
  • Du er med andre ord garanteret høj standard og kvalitet, og kan samtidig spare op til 75% i forhold til prisen i Danmark.
  • Sidst men ikke mindst tilbyder vi behandlingsgaranti og opfølgning på en klinik i Danmark.

  Resultater

  Martin - 3500 hårsække

  Martin led af hårtab på issen og havde høje tindinger, Han ønskede en hårtransplantation, som kunne afhjælpe det. Vi implanterede 3500 hårsække uden komplikationer, og patienten var tilfreds med resultatet, som tydeligt kan ses på fotoet, der er taget efter behandlingen.

  Martin Martin
  Henrik - 1300 hårsække

  Så er der gået 11 måneder siden Henrik fik sin hårtransplantation. Henrik skriver: ’der er gået over alt forventning og jeg er meget tilfreds. Jeg synes stadig, at jeg kan mærke nogle nye skud komme op nu og her.

  Henrik Henrik
  Thomas - 4000 hårsække

  Thomas led af omfattende hårtab, og hans krone og tindinger var næsten praktisk talt helt skaldede. I dette tilfælde skønnede vores læge, at det vil kræve 4000 hårsække for at dække de områder, som var udsat for hårtab.

  Thomas Thomas
  Asger - 2350 hårsække

  Asger var bekymret for sin vigende hårgrænse, som tydeligt kan ses på før-billedet. Han henvendte sig derfor til FUE-klinikken for at søge råd. Det blev besluttet at transplantere 2350 hårsække for at behandle Asgers hårtab.

  Asger Asger
  Christian - 1200 hårsække

  Jans hår begyndte at falde ud for 2 år siden, og hårtabet var koncentreret omkring hårgrænsen og tindingerne. Da Jans hårtab ikke var særlig omfattende, foreslog vi en behandlingsplan med hårtransplantation af 1200 hårsække, for at gøre håret omkring hårgrænsen og tindingerne tættere.

  Jan Jan

  Jeg vil gerne vide mere

  Kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende konsultation i København. Du er også velkommen til at ringe til os. Vi giver dig sagkyndig rådgivning om mulighederne for behandling og svar på alle dine spørgsmål. Med udgangspunkt i konsultationen eller samtalen sammensætter vi i fællesskab en behandlingsplan, som passer bedst til dit behov.