HÅRTRANSPLANTATION MÆND

Hårtransplantation er en kirurgisk metode til behandling af skaldethed og udtyndende områder i hovedbunden eller skægget ved hjælp af patientens eget hår. Lægen høster hår fra nakken eller siderne af hovedet (hvor håret er genetisk programmeret til at vokse hele livet) og transplanterer det til de områder, som skal dækkes.

Hårtransplantation er den eneste beviseligt effektive metode til permanent genoprettelse af hårvækst i skaldede eller udtyndende områder af hovedbunden hos mænd.

I dag findes der en række forskellige teknikker inden for hårtransplantation, men langt de fleste behandlinger udføres ved hjælp af FUE, fordi det er den mest skånsomme behandlingsmetode, som giver mulighed for at skabe helt naturlige resultater uden at efterlade ar.

Læs mere om FUE

Fueklinikken er godkendt af ISHRS til udførelse af FUE hårtransplantationer til mænd. Alle vores behandlinger udføres ved hjælp af den såkaldte Lion Implanter, der gør det muligt at bestemme hårets vokseretning og skabe et resultat, som ikke kan skelnes fra dit naturlige hår.

Læs mere om Lion Implanter

Vores klinik i Berlin tilbyder FUE hårtransplantation uden behov for barbering, så du kan gå på arbejde eller tage til bryllup allerede dagen efter din hårtransplantation hos Fueklinikken.

FUE hårtransplantation med Lion Implanter
Ingen barbering – ingen synlige behandlingsspor
100% naturlige resultater

Kontakt os hvis du lider af hårtab og ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Vores Hårklinik i Berlin

Jeg vil gerne vide mere

Kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende konsultation i København. Du er også velkommen til at ringe til os. Vi giver dig sagkyndig rådgivning om mulighederne for behandling og svar på alle dine spørgsmål. Med udgangspunkt i konsultationen eller samtalen sammensætter vi i fællesskab en behandlingsplan, som passer bedst til dit behov.