Fue hårtransplantation metoden

Lion-implanter

Lion-implanteren repræsenterer den nyeste teknologi inden for FUE-hårtransplantation. Lion-implanteren er et pen-formet redskab med en 0.5-1.5mm hul nål i den ende ende.

Hårsækken placeres i nålens åbning og kan derefter med stor præcision implanteres direkte på det ønskede sted og med den ønskede vinkel.

Brug af Lion-implanter

Lion-implanteren anvendes under hårtransplantationer og behandlinger, som skal øge hårdensiteten. Lion-implanteren er det foretrukne instrument ved især transplantation af skæg, overskæg og øjenbryn, samt mindre behandlinger.

Behandlingens varighed

Selve hårtransplantationen tager normalt 4-8 timer, alt efter antallet af transplanterede hårsække. Der kan maksimalt transplanteres 2500-3000 hårsække.

100% smertefrit

Vi anvender medicinsk sedation og lokalbedøvelse i hovedbunden, for at sikre et fuldstændig smertefrit forløb.

Pincet

Ved de fleste, større behandlinger anvender vi pincet. Hvert transplantat indsættes med høj præcision i bittesmå ’mikrolommer’, således at det kun er den overfladiske del af det nye hår som forbliver synlig på overfladen. Vi placerer fortrinsvis grafts med 1 hår forrest på din nye hårlinje og de grafts, som indeholder mere end 2 hår, placerer vi i midten og på kronen. Det giver et rigtig flot og naturligt resultat.

Brug af manuel metode og pincet

Pincet-metoden anvendes ved større hårtransplantationer og behandlinger, som skal øge hårdensiteten. Fordelen ved indsætning med pincet er, at vi kan behandle store områder hurtigere, så behandlingstiden mindskes.

Behandlingens varighed

Selve hårtransplantationen tager normalt 4-8 timer, alt efter antallet af transplanterede hårsække. Der kan maksimalt transplanteres 5000-6000 hårsække.

100% smertefrit

Vi anvender medicinsk sedation og lokalbedøvelse i hovedbunden, for at sikre et fuldstændig smertefrit forløb.

Resultater

Martin - 3500 hårsække

Martin led af hårtab på issen og havde høje tindinger, Han ønskede en hårtransplantation, som kunne afhjælpe det. Vi implanterede 3500 hårsække uden komplikationer, og patienten var tilfreds med resultatet, som tydeligt kan ses på fotoet, der er taget efter behandlingen.

Martin Martin
Henrik - 1300 hårsække

Så er der gået 11 måneder siden Henrik fik sin hårtransplantation. Henrik skriver: ’der er gået over alt forventning og jeg er meget tilfreds. Jeg synes stadig, at jeg kan mærke nogle nye skud komme op nu og her.

Henrik Henrik
Thomas - 4000 hårsække

Thomas led af omfattende hårtab, og hans krone og tindinger var næsten praktisk talt helt skaldede. I dette tilfælde skønnede vores læge, at det vil kræve 4000 hårsække for at dække de områder, som var udsat for hårtab.

Thomas Thomas
Asger - 2350 hårsække

Asger var bekymret for sin vigende hårgrænse, som tydeligt kan ses på før-billedet. Han henvendte sig derfor til FUE-klinikken for at søge råd. Det blev besluttet at transplantere 2350 hårsække for at behandle Asgers hårtab.

Asger Asger
Christian - 1200 hårsække

Jans hår begyndte at falde ud for 2 år siden, og hårtabet var koncentreret omkring hårgrænsen og tindingerne. Da Jans hårtab ikke var særlig omfattende, foreslog vi en behandlingsplan med hårtransplantation af 1200 hårsække, for at gøre håret omkring hårgrænsen og tindingerne tættere.

Jan Jan

Vores Hårklinik i Berlin

Jeg vil gerne vide mere

Kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende konsultation i København. Du er også velkommen til at ringe til os. Vi giver dig sagkyndig rådgivning om mulighederne for behandling og svar på alle dine spørgsmål. Med udgangspunkt i konsultationen eller samtalen sammensætter vi i fællesskab en behandlingsplan, som passer bedst til dit behov.