Hårtransplantation i udlandet

Mange vælger at få lavet deres hårtransplantation i udlandet, fordi det er langt billigere end i Danmark.

Især de tyrkiske og græske klinikker lokker med ekstremt billige priser på hårtransplantation. Men det kan være svært at orientere sig i sydlandenes boomende sundhedsindustri. Desuden tvinger klinikkernes hårde priskonkurrence dem til at gå på kompromis med både sikkerheden og kvaliteten.

Tyrkiet har hele 500 klinikker, som tilbyder hårtransplantation, mens kun 32 af dem er certificeret af ISHRS – International Society of Hair Restoration Surgery, til at udføre behandlinger mod hårtab.

Selvom situationen i Grækenland er betydelig bedre, så er der stadig en stor risiko for at blive fejlbehandlet. Oftest er klinikkerne rene pengemaskiner, hvor uerfarne klinikassistenter udfører hårtransplantationer på stribe og uden godkendelse.

Behandling i udlandet på en klinik uden ISHRS certifikat medfører forhøjet risiko for:

  • Hudinfektion
  • Omfattende ardannelse på for- og bagsiden af hovedet
  • Indgroede hårsække, som skal fjernes kirurgisk
  • Unaturlige resultater, som følge af forkert placering og vinkling af hårsække
  • Lav overlevelsesrate hos de transplanterede hårsække
  • Intet resultat

Sikker hårtransplantation med et naturligt resultat i Tyskland

Et voksende antal patienter, som er blevet fejlbehandlet i Tyrkiet eller Grækenland henvender sig til vores tyske klinik, for at få rettet op på skaderne.

Vores ISHRS certificerede klinik i Berlin er specialiseret i behandling af hårtab, har dansktalende personale og ligger blot et stenkast fra Danmark.

Tyskland står for høj kvalitetsstandard og strenge juridiske krav. De tyske sundhedsmyndigheders retningslinjer for og tilsyn med klinikker for hårtransplantation fjerner risikoen for fejlslagne behandlinger.

Derudover tilbyder vi både forundersøgelse og opfølgning i Danmark, for at gøre det både nemmere og billigere for dig, og give dig det bedst mulige resultat.

Kontakt os i dag og hør hvor meget du kan spare på din hårtransplantation i Tyskland!

TYRKIET & GRÆKENLAND TYSKLAND
Stor rejseafstand Tæt på Danmark
Kulturelle og sproglige barrierer Dansktalende personale
Høj risiko for fejl og fejlbehandling Kvalitetskontrol og behandlingsgaranti
Uforudsete ekstraudgifter i forbindelse med kontrol eller efterbehandling Forundersøgelse og opfølgning på klinik i København

Vores Hårklinik i Berlin

Jeg vil gerne vide mere

Kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende konsultation i København. Du er også velkommen til at ringe til os. Vi giver dig sagkyndig rådgivning om mulighederne for behandling og svar på alle dine spørgsmål. Med udgangspunkt i konsultationen eller samtalen sammensætter vi i fællesskab en behandlingsplan, som passer bedst til dit behov.